MužiNová posila VKP. Nahrávač Matúš Jalovecký sa vracia domov

25. júla 2022

Prichádza na miesto, kde odštartoval svoju kariéru. Nahrávač Matúš Jalovecký bude v novej sezóne pôsobiť vo svojom materskom tíme VKP Bratislava.

„Teším sa, že sa vraciam domov. Sú to krásne pocity, veď tu som volejbalovo vyrastal,“ vyhlásil po podpise zmluvy Matúš Jalovecký, ktorý získal s Komárnom dvakrát double. „S mnohými chalanmi sme spolu hrávali, s ďalšími sa poznáme z videnia z opačnej strany siete. Mám informácie, že budeme mladé a dravé mužstvo, takže sa teším na pôsobenie vo VKP,“ doplnil 25-ročný nahrávač. „Matúša poznám odmalička, je to náš odchovanec. Počas pôsobenia v Komárne z neho vyrástol skvelý nahrávač, ktorý je pripravený zastať si vedúcu pozíciu v extralige a vo VKP Bratislava. Som rád, že sme sa dohodli a rozhodol sa vrátiť do materského klubu. Som presvedčený, že bude prínosom pre naše mužstvo,“ uviedol viceprezident klubu Eduard Hronský.

V novej sezóne budú pre Matúša Jaloveckého špecifické súboje proti Komárnu, s ktorým zažil viacero krásnych volejbalových momentov. „Podarilo sa nám získať veľké úspechy. Mám na mesto aj ľudí krásne spomienky. Teším sa na tieto zápasy,“ pokračoval bratislavský rodák, ktorý by mal zaujať v kádri „policajtov“ miesto prvého nahrávača. „Je s tým spojená určite zodpovednosť, ale s tým počítam. Stále je to len hra a správny prístup je ten, že si to treba na ihrisku užívať a s tým som aj prišiel do VKP,“ uzavrel Jalovecký.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?