ŽenyPotvrdené. Postup do semifinále pohára

10. novembra 2022

Po minulotýždňovej výhre v Nitre 3:1 si zverenkyne trénera Pavla Bernátha výsledok zopakovali aj doma a postúpili do semifinále Niké Slovenského pohára.

VKP BRATISLAVA – VOLLEY PROJECT UKF NITRA   3:1 22, 18, -22, 21) – prvý zápas 3:1 – postupuje VKP

Rozhodovali: Sarka a Dovičovič, 150 divákov.

VKP: Ta. Hrušecká 15, Smiešková 11, Z. Písečná 7, Murillo 15, Boledovičová 7, Kohútová 4, liberá Pelozo a Takáčová (Štermenská 1, Fartelová 5). Tréner: P. Bernáth.

VOLLEY PROJECT UKF: Sedláčková 1, S. Dlhošová 18, Vojtechová 6, Bodnárová 7, Bobáňová 5, Baráthová 3, libeka Pállová (Laučíková 3, Nebusová 8, Königová 2, Matejovová 6). Tréner: F. Bočkay.

Hráčky zápasu: Zuzana Písečná (VKP Bratislava) – Kristína Laučíková (Volley project UKF Nitra)

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Zápas nebol jednoduchý, lebo náš súper sa nachystal a urobil v zostave nejaké zmeny. Našou prioritou bolo získať dva sety a postúpiť do semifinále pohára. To sa nám podarilo. Práve po dvoch víťazných setoch naša motivácia opadla, snažil som sa to oživiť nejakými zmenami, ale nakoniec sme to dobojovali do našich „tradičných“ 3:1.“

František Bočkay, tréner Volley project UKF: „Začnem odzadu. Prvý väčší neúspech, ktorý nás nesmie zabiť. Ak by som povedal, že po dvoch prehratých setoch už o nič nešlo, dehonestoval by som výkon hráčok, ktoré po dvoch setoch nastúpili a snažili sa to zvrátiť. Nikto ma nepresvedčí o tom, že sme v Bratislave nemohli vyhrať. Mohli sme, aj sme to skúsili, ale nestačilo to. Mrzia ma skôr situácie, ktoré sme v dôležitých momentoch nevyriešili správne a chybovali v nich. Ak chceme vyhrávať takéto zápasy kde o niečo ide, musíme byť dôraznejší a odvážnejší. To ale dosiahneme len tréningom. Behom týždňa som už druhý raz prehral s mojim bývalým kolegom, čo sa mi ale vôbec nepáči, takže v sobotu musím vymyslieť niečo viac.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?