ŽenyTréner Bernáth po žrebe pohára: Želal som si Sláviu, beriem aj Nové Mesto

22. novembra 2022

Ženy VKP Bratislava spoznali súperky v semifinále Niké Slovenského pohára, ktoré sa odohrá v rámci superfinálového víkendu v Aréne Poprad. Žreb sa uskutočnil v sídle Slovenskej volejbalovej federácie.

Pod Tatrami sa zverenkyne Pavla Bernátha predstavia v sobotu 11. februára 2023 proti VK Nové Mesto nad Váhom. „Na rovinu – želal som si Sláviu, dostali sme Nové Mesto nad Váhom, musíme sa s nimi popasovať. V pohári sa počíta len víťazstvo a musíme poraziť každého, kto sa nám postaví do cesty. Určite sa maximálne pripravíme, aby sme potešili našich fanúšikov,“ povedal po žrebe tréner Pavel Bernáth.

Po ženách majú ambíciu dostať sa na superfinálový víkend do Popradu aj muži, ktorých čaká štvrťfinálový turnaj v Prievidzi, kde okrem domácich bude ich súperom tiež Komárno (hrá sa 16, 17, 18. decembra). Do semifinále postúpia prvé dva tímy z dvoch trojčlenných skupín. „Verím, že budeme mať v Poprade dvojnásobné zastúpenie, teda okrem žien aj mužov. To by bola najkrajšia pozvánka pre našich fanúšikov spraviť si výlet na sever Slovenska. Som presvedčený, že pod Tatrami to bude krásny sviatok volejbalu, v nádhernej hale a urobíme maximum, aby sme dosiahli výborné umiestnenie,“ prezradil generálny manažér VKP Tomáš Jenča.

 

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?