ŽenyJasné víťazstvo na palubovke mladých reprezentantiek

3. decembra 2022

Ženy VKP Bratislava zvíťazili na palubovke mladých reprezentantiek z Projekt RD SVF v Nitre 3:0 a minimálne do nedele sa stali líderkami v tabuľke extraligy.

RD PROJEKT SVF – VKP BRATISLAVA   0:3 (-12, -16, -11)

Rozhodovali: Juráček a Hudák.

PROJEKT RD SVF: Jozeková 0, Dobrotová 4, Siládiová 3, Valentová 9, Kartíková 4, Hvozdová 2, liberka Miková (Petrášová 1). Tréner: M. Maličký.

VKP: Kohútová 4, Ta. Hrušecká 6, Spevár 13, Z. Písečná 11, Murillo 6, Smiešková 7, liberka Pelozo (Štermenská 0, Müllerová 0, Pazúriková 3). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Kristína Kartíková (Projekt RD SVF) – Anna Kohútová (VKP Bratislava)

Marek Maličký, tréner Projekt RD: Postihli nás choroby a zranenia, a tak proti VKP nastúpilo len osem statočných, z toho len jedna blokárka a chceli sme bojovať favorizovanému VKP. Aj napriek improvizovanej zostave, sme sa snažili plniť a robiť dobré veci z tréningu. Viazla nám prihrávka a niektoré systémové veci. Napriek jasnej prehre sme v niektorých situáciách reagovali podľa mojich predstav.“

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Zápas dopadol nad očakávanie. Zo súpera sme mali rešpekt, ale bolo cítiť, že hráčky Projektu RD neboli v kompletnej zostave. My sme udržali koncentráciu počas celého zápasu, veľa sme nekazili, a to stačilo.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?