ŽenyZápas plný emócií jasne pre VKP

11. decembra 2022

V zápase, ktorý mal aj charitatívny podtón sa ženy VKP dokázali presadiť a v šlágri kola si poradili s Trnavou jednoznačne 3:0. Pre alianciu NIE RAKOVINE sa podarilo vyzbierať vyše 700 eur. Peniaze poputujú na pacientské poradne v nemocniciach v Bratislave a Trnave.

VKP BRATISLAVA – HIT UCM TRNAVA 3:0 (16, 17, 23)

Rozhodovali: Moravčík a Sarka, 400 divákov.

VKP: Smiešková 8, Kohútová 2, Ta. Hrušecká 7, Spevár 15, Z. Písečná 9, Murillo 11, liberka Pelozo (Štermenská 0, Fartelová 1). Tréner: P. Bernáth.

HIT UCM: Sivičeková 0, Rosinská 13, Límová 6, Povrazníková 9, Jánošíková 2, Kotuličová 2, liberka Pagáčová (Poláčková 3, Ritterová 0). Tréner: R. Filípek.

Hráčky zápasu: Zuzana Písečná (VKP Bratislava) – Petra Ritterová (Hit UCM Trnava)

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Som veľmi spokojný, keďže sme zvíťazili 3:0 a vrátili Trnave požičané. Trnavčankám chýbala dôležitá hráčka a bolo na nich vidno, že nemajú „šťavu“. V zápase sme museli riešiť niekoľko neštandardných vecí, ale svojou trpezlivosťou sme to zvládli a za to som rád.“

Rastislav Filípek, tréner Hit UCM: „Pre nás bol VKP náročný súper. Od úvodu sme si nedokázali poradiť ani s jednoduchými situáciami, riešiť následne zložitejšie bolo vlastne neriešiteľné.“  

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?