MužiZápas ako na hojdačke v tajbrejku pre Komárno

14. januára 2023

Súboj o 2. miesto tabuľke zvládlo lepšie Komárno, hoci hráči VKP viedli a mali súpera na lopate, rozhodnúť však musel tajbrejk a v ňom mali viac šťastia domáci.

RIEKER UJS KOMÁRNO – VKP BRATISLAVA 3:2 (-23, 22, -19, 16, 11)

Rozhodovali: Moravčík a Dovičovič.

RIEKER UJS: Mačuha 9, Szarek 17, Gergely 12, Kohút 11, Kasperkevič 1, Ogurčák 14, libero Krajčo (Sánta 2, Százvai 2). Tréner: G. Chochoľak.

VKP: Marjov 9, Jalovecký 3, Trubač 15, Billich 10, Vančo 33, Rak 5, libero Ľ. Nemec (Fekete 0, Červenák 0). Tréner: R. Pělucha.

Hráči zápasu: Maroš Kasperkevič (Rieker UJS Komárno) – Patrik Marjov (VKP Bratislava)

Gabriel Chochoľak, tréner Rieker UJS: „Po prvý raz v sezóne sme zvrátili zápas, ktorý sa pre nás vyvíjal nepriaznivo. Prehrávali sme 1:2 a VKP nás mal takmer na lopate, lebo náš výkon mal v tej fáze zápasu klesajúcu tendenciu, ale pozbierali sme sa z toho. To ma teší. Som rád, že v zápase nastala takáto reakcia. Robili sme chyby, ktoré by sa nemali stávať, ale sú zabudnuté, lebo chlapci stretnutie vyhrali svojou morálkou a bojovnosťou. Takto musíme hrať v každom zápase, lebo liga je vyrovnaná a nie je v nej žiadny vyslovený favorit. V každom dueli sa môže zrodiť prekvapenie a my musíme hrať v každom jednom naplno.“

Robin Pělucha, tréner VKP: „Zápas bol dramatický a ako na hojdačke. Dva razy sme v ňom viedli, domáci dva razy vyrovnali. Zápas bol bojovný s chybami na oboch stranách. V závere sme trošku poľavili, čo Komárno využilo a zvíťazilo 3:2.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?