ŽenyPovinná jazda proti Pezinku, hladká výhra 3:0

1. októbra 2023

Volejbalistky VKP FTVŠ UK Bratislava si napravili chuť po prehre v Novom Meste nad Váhom a doma si hladko poradili v 2. kole Niké extraligy žien s Pezinkom 3:0.

VKP FTVŠ UK Bratislava – ŠVK Pezinok 3:0 (7, 7, 15)
Rozhodovali: Svorenčík a Dovičovič, 120 divákov.

VKP FTVŠ UK: Kohútová 5, Tamara Hrušecká 9, Smiešková 2, Návratová 14, Hudecová 10, Baráthová 4, liberka Takáčová (Hvozdová 1, Tomčányová 0). Tréner: P. Bernáth.

ŠVK: Ľ. Písečná 1, Rusnáková 3, Beňová 3, Rarigová 3, Verešová 4, Úradníčková 2, liberky Kováčová a Gašparovičová (Gibľáková 0, D. Jančová 2, M. Poláková 1, L. Poláková 0). Tréner: R. Anda.

Hráčky zápasu: Anna Kohútová (VKP FTVŠ UK Bratislava) – Alexandra Verešová (ŠVK Pezinok)

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: „Po tom, čo sme predviedli v stredu v Novom Meste nad Váhom, sme potrebovali takýto zápas so slabším súperom a doma ako soľ. Hľadali sme sa, nastúpili sme na dlhú cestu a je jasné, že to nepôjde všetko dobre hneď za jeden týždeň. Ukázali sme ale potenciál, čo je veľmi dobré.“

Róbert Anda, tréner ŠVK: „Gratulujem súperovi k víťazstvu a veľmi ďakujem našim fanúšikom za neustále povzbudzovanie. Dnes sme absolútne nič nepredviedli. Máme nové, mladé družstvo, ale aj tak si musíme sadnúť, zamyslieť sa a každý jeden si vstúpiť do svedomia. Pretože v tom, ako pristupujeme na zápase k tým dvom najdôležitejším činnostiam, ktoré bezpochyby podanie a prihrávka sú, nemôžeme pokračovať. Prestáva to byť o zručnostiach a schopnostiach, ale chýba chcenie a odvaha byť zodpovedný.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava