MládežMužiŽenyGRANDEN VKP DAY – Mikulášsky volejkolotoč je tu pre VÁS všetkých!

27. novembra 2023

Milí priatelia, fanúšikovia,

vážená VKP volejbalová family!

Blíži sa nám koniec kalendárneho roka, aj tentoraz prichádza čas vianočný, ale aj mikulášsky, a určite už mnohí z vás vyzvedajú, či sa aj v roku 2023 budú môcť zapojiť do volejbalového kolotoča, akcie kde súťažia všetci, ktorým aktívny pohyb chutí.

Máme pre vás skvelú správu: v nedeľu 3. decembra sa všetky tri hviezdy – vianočná, mikulášska i súťažná – spoja. O čo ide?

Volejbalový klub VKP FTVŠ UK Bratislava v spolupráci s občianskym združením pripravuje na nedeľu  3. decembra 2023  od 14.30 hod. v športovej hale FEI STU, Ilkovičova 3, podujatie

 GRANDEN VKP DAY – Mikulášsky volejkolotoč,

 na ktorom sa zídu naše seniorské družstvá mužov a žien, všetky mládežnícke tímy z občianskeho združenia VKP Bratislava, tréneri, členovia realizačných tímov, zástupcovia sponzorov – aj nášho hostiteľa z poisťovacej spoločnosti GRANDEN. Prídu aj funkcionári, rodičia, fanúšikovia, priatelia, no proste celá volejbalová VKP family.

Čaká nás bohatý športový, spoločenský i kultúrny program. Bude sa športovať, súťažiť v kolotoči, debatovať o športových a iných témach, bude aj autogramiáda. Príde Mikuláš, prinesie každému balíček, bude pripravená kapustnica a občerstvenie. Môžete si špeciálne pochutiť na sladkých dobrotách, podujatie bude mať aj charitatívny nádych, výťažok z neho poputuje nadácii na boj proti rakovine. A ako môžeme do zbierky finančne prispieť?

Jednoducho. Prineste z domu čerstvo upečené vianočné pečivo, koláčiky, zákusky – každý jeden z nich sa na vianočnej sladkej burze bude predávať za jedno euro. Čím viac koláčikov predáme, o to viac pomôžeme dobrej veci.

Budeme sa tešiť, ak si nájdete čas a prídete spolu s nami pozdraviť Mikuláša.

Zažijeme krásne nedeľné popoludnie ako veľká volejbalová rodina.

 Tak sa nalaďte športovo! GRANDEN VKP DAY znie lákavo.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava