ŽenyCez Brusno do semifinále pohára

23. novembra 2023

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK si na domácej palubovke v štvrťfinále Niké pohára žien poradili s Brusnom 3:1. Po Novom roku si v semifinále zmerajú sily s Novým Mestom nad Váhom.

VKP FTVŠ UK Bratislava – VK Pirane Brusno 3:1 (10, -17, 11, 19), prvý zápas 3:0, postupuje VKP FTVŠ UK Bratislava
Rozhodovali: Svorenčík a Toman, 60 divákov.
VKP FTVŠ UK: Baráthová 8, Hvozdová 0, Tamara Hrušecká 18, Smiešková 11, Z. Písečná 20, Hudecová 18, liberka Takáčová (Kohútová 0). Tréner: P. Bernáth.
VK PIRANE: Ramajová 4, Tomková 8, Rihová 5, Birčáková 4, Ch. Krajčírová 6, Mederly 10, liberka T. Dlhošová (D. Dlhošová 0). Tréner: E. Ibrahimi.

Hráčky zápasu: Anna Kohútová (VKP FTVŠ UK Bratislava) – Synthia Mederly (VK Pirane Brusno)
Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: „Na môj vkus sme nehrali dobre. Dôležité je, že sme vyhrali a postúpili do semifinále, ale pôsobili sme chladne, niektoré veci nám nefungovali, ale to si budeme musieť vysvetliť v šatni.“
Edon Ibrahimi, tréner VK Pirane: „Očakávali sme, že to bude ťažký zápas, lebo VKP a Nitra sú dva tímy, proti ktorým sme mali vždy veľké problémy. Duel sme nezačali dobre, keď sme sa snažili ukončiť každú výmenu príliš veľkou silou. V druhom sete sme svoju hru zmenili a prinieslo to svoj úspech. VKP má vysoký blok a to bolo nad naše sily. Prečítali našu hru a nedovolili nám ju hrať. Nám sa navyše zranila jedna hráčka. Bratislavčanky si zaslúžili v tomto stretnutí zvíťaziť a gratulujem im k výhre.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava