ŽenyV derby premiéra Hernandezovej a kúsok od víťazstva

21. januára 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK v Bratislavskom derby s výsledkom 3:2.

Niké Extraliga ženy – 18. kolo – sobota:

Slávia Kooperativa EUBA VKP FTVŠ UK Bratislava 3:2 (-23, 20, -20, 23, 9)

Rozhodovali: Schimpl a Szász, 200 divákov.

SLÁVIA KOOPERATIVA: S. Slivková 0, Matalíková 25, Podhradská 11, Furdová 5, Hašková 21, K. Slivková 5, liberka Magdinová (Cibulová 6, Kánová 5, Pavlíková 1). Tréner: J. Brečka.

VKP FTVŠ UK: Smiešková 7, Kohútová 3, Tamara Hrušecká 13, Hernandez 12, Z. Písečná 10, Dreisigová 14, liberky Takáčová a Čavojská (Hvozdová 0, Hudecová 4, Baráthová 0, Návratová 8). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Karolína Cibulová (Slávia Kooperativa EUBA) – Nina Dreisigová (VKP FTVŠ UK Bratislava)

Jakub Brečka, tréner Slávia Kooperativa : „Gratulujem celému tímu k tomuto víťazstvu, lebo malo pre nás veľmi veľkú hodnotu z pohľadu účasti v prvej štvorke v nadstavbe.. Pre nás to bol v sezóne štvrtý tajbrejk a po prvý raz sme ho dotiahli do víťazného konca. Veci, ktoré sme si pred zápasom zadali, sme splnili, niektoré nám nevyšli. Po treťom sete sme výrazne pretočili zostavu a ukázalo sa to ako veľmi dôležité, lebo sme vyhrali. Čo ma teší, je fakt, že do bratislavskej haly si našlo cestu veľa divákov, ktorí prišli podporiť jeden alebo druhý tím.”

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: Prvú polovičku zápasu sme hrali dobre, potom to začalo byť kostrbaté. Napriek tomu sme mohli vyhrať 3:1, ale nevyužili sme svoju šancu. Na záver zápasu sme odchádzali fyzicky aj mentálne.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava