ŽenyDerby prekvapujúco ľahkou korisťou pre Smieškovú a spol

25. februára 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK v 4. kole nadstavby Niké extraligy žien zvíťazili nad Sláviou 3:0.

Niké Extraliga ženy – nadstavba – skupina o 1. – 4. miesto -4. kolo – sobota:

Slávia Kooperativa EUBA VKP FTVŠ UK Bratislava 0:3 (-21, -21, -14)

Rozhodovali: Dovičovič a Sarka, 100 divákov.

SLÁVIA KOOPERATIVA: Cibulová 3, Kánová 10, Denysenko 2, Furdová 4, Matalíková 8, K. Slivková 6, liberka Magdinová (Hašková 5, Krausová 1). Tréner: J. Brečka.

VKP FTVŠ UK: Tamara Hrušecká 5, Smiešková 12, Z. Písečná 0, Hudecová 13, Hernandez 9, Kohútová 2, liberky Takáčová a Čavojská (Dreisigová 14). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Ema Magdinová (Slávia Kooperativa EUBA) – Ema Smiešková (VKP FTVŠ UK Bratislava)

Jakub Brečka, tréner Slávia Kooperativa: “Športovo musím uznať, že nám VKP športovo veľa šancí nedal. Od začiatku nás tlačili kvalitným servisom a stabilnou prihrávkou. Dominancia v týchto dvoch činnostiach v podstate určovala priebeh celého zápasu. Nebol to náš deň. Mali sme veľmi slabý ťah na “bránku”. Nenašli sme nič, čím by sme VKP ohrozili. Musíme sa z toho rýchlo oklepať a do ďalšieho zápasu vniesť určite emócie. Gratulujem tímu VKP k zaslúženému víťazstvu.”

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: “V zápase bolo cítiť, že súper nie je úplne v pohode. Naopak, my sme až na dve pasáže v prvom a druhom sete zahrali dobre. Súpera sme stále tlačili a zahrali sme to v podstate na jeden nádych.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava