ŽenyNa východe dievčatá získali všetky body

25. septembra 2021
IMG_8999

Ženy VKP Bratislava napodobnili mužov a v Prešove zvíťazili 3:0 a správnou nohou vykročili do novej sezóny 2021/2022.

Dievčatá vycestovali na východ Slovenska ešte v oklieštenej zostave, no zachytili úvod zápasu a dostali sa do správneho rytmu. Prvé dva sety nepustili súperky do vedenia. V treťom síce museli doťahovať šesťbodový náskok Prešovčaniek, ale manko dokázali pri podaní Smieškovej zmazať a zápas dotiahnuť do víťazného konca. Výborne dirigovala hru skúsená Snopková, najviac bodov v zápase zaznamenala Zuzana Písečná, ktorá sa stala aj najlepšou hráčkou zápasu v drese VKP. Prvé štarty v našom drese si pripísali aj legionárky – štvorbodová Kinga Kasprzak a desaťbodová Ecem Sahin.

VK Prešov – VKP Bratislava 0:3 (-17, -20, -21)

VKP: Snopková 2, Kasprzak 4, Sahin 10, Smiešková 8, Písečná 13, Fartelová 8, Frolová 2, Špačková, Piljačeková, libero Mattová 1. Tréner J. Hančák

Hráčka zápasu VKP: Zuzana Písečná

Tréner Jaroslav Hančák: „Odohrali sme ťažký zápas najmä po mentálnej stránke, keďže sa stále len zohrávame. Prvé dva sety nám fungoval servis, útok, prihrávka. Vďaka tomu sme boli úspešní. V treťom sete sme stratili koncentráciu, začali sme v jednej pasáži kopiť chyby a súper sa dostal do vedenia. Našťastie, v priebehu setu sme sa dokázali naspäť skoncentrovať, zlepšili sme servis, obranu na sieti a doviesť set a celý zápas do úspešného konca. Gratulujem dievčatám k prvému víťazstvu.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?