MužiMuži nezvládli prvý krok proti Svidníku

6. marca 2022

Muži VKP Bratislava nezvládli svoj prvý zápas štvrťfinále play-off proti Svidníku a východniarom na domácej palubovke podľahli 1:3.

VKP Bratislava – TJ Slávia Svidník 1:3 (-22, -22, 20, -19) – stav série 0:1

Rozhodovali: Sarka a Juráček, 350 divákov.

VKP: Trubač 20, Kostoláni 15, Yacoubou 15, Tarabus 11, Prešinský 2, Banda, liberovia Kurej a Jakubík (Jurík 1, Pavličko 1, Malina). Tréner: J. Tiňo. 

TJ Slávia: Gulák 21, Marjov 12, Šellong 12,  M. Sopko ml. 11, B. Skasko 10, R. Vitko 2, libero M. Vitko (Gula, Macko). Tréner: R. Paňko. 

Hráči zápasu: Ján Tarabus (VKP Bratislava) – Erik Gulák (TJ Slávia Svidník) 

Juraj Tiňo, tréner VKP: „Takéto je play-off. Naša víťazná séria sa skončila týmto zápasom a verím, že v stredu vo Svidníku začneme novú. Nehrali sme vôbec dobre. S chlapcami si tento zápas rozoberieme a odhodlane pôjdeme do Svidníka.“ 

Rastislav Paňko, tréner TJ Slávia: „Bol to typický zápas play-off, ktorý bol plný bojovnosti a emócií s lepším koncom pre nás. Duel sme vyhrali, ale séria sa ešte nekončí a našou úlohou je potvrdiť tento výkon aj doma a budeme sa snažiť zo všetkých síl, aby sme sériu ukončili na domácej palubovke. Veľmi by som sa chcel poďakovať nášmu fanklubu, ktorý nás v Bratislave povzbudzoval, vážime si to a takýto fanúšikovia sú pre nás veľmi dôležití!“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?