NezaradenéAutoprofit Galanta novým partnerom VKP Bratislava

12. októbra 2022

VKP Bratislava bude v novej sezóne jazdiť na novom automobile od spoločnosti Autoprofit Galanta, ktorá sa stala oficiálnym autopartnerom klubu.

V sídle spoločnosti Autoprofit Galanta prevzal kľúče od novučičkého auta VW T-Cross generálny manažér VKP Bratislava Tomáš Jenča. „Teší nás, že aj v tejto neľahkej dobe sa nám podarilo získať autopartnera pre náš klub. Verím, že vytvoríme fungujúcu spoluprácu, výhodnú pre obidve strany a s novým autom budeme dosahovať výborné výsledky a robiť pozitívnu reklamu klubu a tiež spoločnosti Autoprofit Galanta,“ uviedol Tomáš Jenča, keď oficiálne prevzal kľúče od nového tátoša od konateľa spoločnosti Petra Vrbovského.

Autoprofit okrem predaja a autorizovaného servisu vozidiel značiek Volkswagen, Seat, Škoda, Cupra a Nissan ponúka aj profesionálnu starostlivosť o každé vozidlo bez rozdielu roku výroby alebo značky. „Som rada, že sa naša spoločnosť Autoprofit Galanta spojila s úspešným volejbalovým klubom. Verím, že aj vozidlá z našej flotily ich budú sprevádzať za víťazstvami a najazdia veľa šťastných kilometrov na aute VW T-Cross, ktorý sme poskytli volejbalovému klubu,“ povedala spolumajiteľka spoločnosti Autoprofit Galanta Milada Kováčová.

V Galante si nové auto vyskúšal aj univerzál Adrián Vančo. „Ide parádne, vyzerá výborne zvnútra aj vonku. Musíme výsledkami dokázať, že headline ‚Vozíme vás za víťazstvami‘ bude platiť, čo najdlhšie,“ povedal. Pri preberaní bola aj kolumbijská smečiarka Fiorella Murillo. „Ja nemám vodičský preukaz, tak sa môžem len pozerať,“ usmiala sa.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?