ŽenyK obratu chýbal len krôčik, prehra v Trnave 3:2

16. októbra 2022

Volejbalistky VKP Bratislava okúsili trpkosť prehry až vo svojom štvrtom zápase, keď prehrali v Trnave 3:2, hoci sa im podarilo urobiť obrat z 2:0 na 2:2, ale v tajbrejku mali viac šťastia domáce Trnavčanky.

HIT UCM TRNAVA – VKP BRATISLAVA 3:2 (19, 21, -17, -23, 10)

Rozhodovali: Kováč a Dovičovič, 250 divákov.

TRNAVA: Sivičeková 6, Rosinská 18, Límová 10, Povrazníková 16, Konárová 19, Sukovská 9, liberka Poláčková (Tomčíková 0, Jánošíková 1, Mlynarčíková 1). Tréner: R. Filípek.

VKP: Ta. Hrušecká 12, Smiešková 10, Štermenská 2, Murillo 21, Spevár 12, Matalíková 1, liberka Pelozo (Maťašová 2, Takáčová 0, Z. Písečná 13, Kohútová 1). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Michaela Rosinská (Trnava) – Murillo (VKP Bratislava)

Rastislav Filípek, tréner Hit UCM: „Ťažký a dlhý zápas, číselne úplne vyrovnaný. Rozhodlo pár detailov, ktoré sme zvládli lepšie. Ťahali sme sa navzájom a aj po nejakej nevyhnutnej chybe bolo vidieť na našej strane lepšiu reakciu.“

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Bol to ťažký, bojovný a emocionálny zápas s mnohými chybami na našej aj súperovej strane. V niektorých veciach sme niektoré situácie neustáli. Neubránili sme útoky zo zóny jedna. Mali sme nové libero, ktoré s nami bolo len tri dni, ale jej hra bude výborná. Ak by sme prehrali 1:3, bol by som mrzutejší, ale bojovnosťou sme dotiahli zápas do tajbrejku, ktorý sme ale nevyhrali.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?