NezaradenéZ Považia s troma bodmi

18. decembra 2022

Ženy VKP Bratislava jednoznačne zvíťazili na palubovke Nového Mesta nad Váhom a naďalej sa držia na druhej priečke v tabuľke, v tesnom závese za Sláviou, s ktorou ich čaká posledný súboj v tomto roku (streda 21.12.2022 o 17.00 h).

VK NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – VKP BRATISLAVA 0:3 (-10, -19, -15)

Rozhodovali: Čuntala a Štěpánek, 175 divákov.

VK: Čierna 3, Viedenská 3, Veliká 6, Martáková 6, Háberová 4, Vassová 7, liberka Bojňanská (Moníková 0, Kovalčíková 2). Tréner: J. Šujan.

VKP: Návratová 14, Murillo 12, Smiešková 8, Kohútová 5, Fartelová 11, Spevár 9, liberka Pelozo (Štermenská 0, Takáčová 0). Tréner. P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Tatiana Bojňanská (VK Nové Mesto nad Váhom) – Anna Kohútová (VKP Bratislava)

Michal Šutovský, asistent trénera VK: „Do zápasu sme nastúpili s dobrou náladou a takticky pripravené. Bohužiaľ to tak nevyzeralo, keďže VKP nás dokázalo veľmi dobre tlačiť ich dobrým servisom. Nedokázali sme si prihrať, a tým pádom sme boli v útočnej fáze hry absolútne neefektívni. Nabádali sme hráčky k odvážnym úderom, čo sa nám podarilo až v treťom sete, ale nestačilo to na víťazstvo. Ďakujeme našim fanúšikom, ktorí sú našim hnacím motorom vpred. Ďakujem vám za celý kolektív. Budúcu stredu odohráme posledný domáci zápas v tomto roku, na ktorý vás srdečne všetkých pozývame.“

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Zápas sme kontrolovali, hrali sme účelne a efektívne. Na Novom Meste bolo vidno, že nie je v najlepšej forme, ale napriek všetkému, ja osobne mám z nich vždy rešpekt.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?