ŽenyTriumf v pohári potvrdený aj v lige

19. februára 2023

Po triumfe v Slovenskom pohári nasúpili ženy na súboj nadstavbovej časti Extraligy a napriek zdravotným problémom v družstve zvíťazili 3:0.

VKP BRATISLAVA – PROJEKT RD SVF 3:0 (16, 19, 16)

Rozhodovali: Viktoríni-Lisá a Sarka, 130 divákov.

VKP: Boledovičová 4, Kohútová 2, Murillo 9, Smiešková 12, Návratová 14, Fartelová 8, liberka Pelozo (Dreisigová 0, Štermenská 0). Tréner: P. Bernáth.

PROJEKT RD: Hvozdová 2, Jozeková 14, Ondrejková 3, Siládiová 12, Puškárová 2, Kartíková 3, liberka Miková (Dobrotová 0). Tréner: M. Maličký.

Hráčky zápasu: Diana Návratová (VKP Bratislava) – Marína Siládiová (Projekt RD SVF)

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Nastúpili sme v pozmenenej zostave, pohár na nás zanechal určité zdravotné stopy, ale aspoň sme nastúpili. Nehrali sme úplne ideálne, bolo to trošku kostrbaté, chýbala tomu trochu dynamika, v zásade sme si však uhrali, čo sme potrebovali. Po tom, čo som videl tréningový týždeň, som sa tohto zápasu obával, ale som spokojný.”

Marek Maličký, tréner Projekt RD: „Hrali sme proti víťazovi Slovenského pohára. Vedeli sme, že ak chceme hrať vyrovnane s takýmto družstvom, musíme hrať agresívne. V úvodoch každého setu sa nám to darilo, kde sme situácie dohrávali odvážne. Vypracovali sme si viacero možností, kde nám súper odovzdal loptu zadarmo, dokonca v jednej rozohre viackrát. Nie vždy sme to dohrali podľa predstáv. Budeme na tom pracovať a chceme sa individuálne aj herne ďalej zlepšovať.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?