MužiV Trnave výhra 3:0. Len jedno víťazstvo od finále

2. apríla 2023

Aj v druhom semifinálovom zápase play-off Niké extraligy žien zvíťazili naše dievčatá v Trnave 3:0 a v utorok doma majú postupový mečbal.

HIT UCM TRNAVA – VKP BRATISLAVA   0:3 (-17, -22, -18) – 0:2 NA ZÁPASY

Rozhodovali: Kováč a Juráček, 290 divákov.

HIT UCM: Konárová 10, Kotuličová 4, Sivičeková 0, Rosinská 12, Límová 1, Povrazníková 12, liberky Pagáčová a Poláčková (Chovanová 1, N. Jánošíková 0, Mlynarčíková 1). Tréner: R. Filípek.

VKP: Ta. Hrušecká 9, Boledovičová 6, Návratová 13, Fartelová 10, Smiešková 7, Kohútová 6, liberka Pelozo (Dreisigová 0, Štermenská 0, Pazúriková 1). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Michaela Rosinská (Hit UCM Trnava) – Tamara Hrušecká (VKP Bratislava)

Rastislav Filípek, tréner Hit UCM: „Už druhý zápas sa trápime s prihrávkou. Súper nás umne tlačí, to je realita. Máme ešte jednu šancu sériu zdramatizovať a viem, že sa pobijeme.“

Pavel Bernáth, tréner VKP: „Bol to ťažký zápas v ťažkom prostredí, keďže sme v tejto sezóne vyhrali v Trnave po prvý raz. Som nesmierne rád, že sme vyhrali. Zápas sa podľa mňa zlomil v druhom sete, kde Trnavčanky zabojovali. Hrali sme účelne, za bodmi. Presne tak, ako sa má play-off hrať a pevne verím, že to takto bude pokračovať aj v utorok.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?