MužiVo vyrovnanom šlágri len set a zbabraný záver

4. decembra 2023

Volejbalisti VKP FTVŠ UK Bratislava v 11. kole Niké extraligy mužov na pôde Komárna po vyrovnanom zápase, odchádzajú s prehrou 3:1.

Niké Extraliga muži – 11. kolo – nedeľa:

Rieker UJS Komárno – VKP FTVŠ UK Bratislava 3:1 (23, 23, –21, 15)

Rozhodovali: Sarka a Toman, 400 divákov.

RIEKER UJS: Sánta 11, Kohút 10, Százvai 11, Gergely 13, B. Hanúsek 14, Kasperkevič 1, libero Pati-Nagy (Mlynarčík 16, P. Kudra 0). Tréner: R. Vlkolinský.

VKP FTVŠ UK: Červenák 6, Marjov 6, Zaťko 3, Trubač 14, Billich 8, Vančo 13, libero Ľ. Nemec (Gabko 0, Fořt 9, Jurík 9). Tréner: R. Pělucha.

Hráči zápasu: Maroš Kasperkevič (Rieker UJS Komárno) – Michal Trubač (VKP FTVŠ UK Bratislava)

 

Richard Vlkolinský, tréner Rieker UJS: Gratulujem svojim zverencom k výhre. Je vždy zložité postaviť zostavu, ktorá má noty, podľa ktorých sa bude hrať, aby sa to dodržiavalo a aby sa vyhralo. V prvom rade je dobré, že sme vyhrali, ale niektorí hráči by si mali na ihrisku svoje miesto zastať, keď už na ňom sú. Chýba tam sebavedomie rozhodnosti. Keď je na ihrisku, tak musí hrať a musí vyhrať. Nikto z tohto tímu nedostáva príležitosť zahrať si, ale vyhrať! Toto by si mali všetci hráči dať do hlavy, lebo je to veľmi dôležité v priebehu takejto dlhej a náročnej sezóny.“

Robin Pělucha, tréner VKP FTVŠ UK: Komárno má veľmi dobré družstvo a táto prehra nás veľmi mrzí. V zápase sme mali opäť pasáže, s ktorými sa boríme dlhodobo. Chceli sme tento zápas vyhrať, ale nepodarilo sa nám to, takže v boji o prvú štvorku budeme musieť zdolať Myjavu. Urobíme všetko pre to, aby sme s ňou doma uspeli.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava