MládežMužiŽenyGranden VKP day bol naozaj Granden

4. decembra 2023

TOHTOROČNÝ GRANDEN DAY?
PARÁDNY
Početná rodina Volejbalového klubu polície Bratislava sa stretla v nedeľu 3. decembra v priestoroch športovej haly FEI, aby si po roku znova zašportovala, zasúťažila, postretala, zaspomínala i zabavila sa. Vydarená akcia, pod ktorú sa podpísal hostiteľ a jeden zo sponzorov VKP Bratislava – poisťovacia spoločnosť GRANDEN, trvala takmer 5 hodín a tí, čo prišli, sa veru nenudili a neľutovali.

„Keď sme zrátali všetkých – mládežníkov, hráčov, funkcionárov, rodičov, priateľov klubu, sponzorov, tak to číslo účasti sa vyšplhalo k 250. Úžasný záujem, výborný program, super občerstvenie, desiatky voňavých koláčikov, mikulášske balíčky,  autogramiáda a ešte aj charitatívny nádych podujatia – to všetko sme stihli,“ pripomenul prezident Peter Novák z klubu, ktorý spolu s občianskym združením VKP zorganizovali hlavne športovú časť – kolotoč.

Na záver GRANDEN VKP DAY, kde sa predalo vyše 400 koláčikov a vyzbieralo na pomoc onkologickej pacientke prostredníctvom nadácie NIE RAKOVINE presne 1075 eur, sa odovzdávali ceny motivačné, aj pre najlepších. „Chcem sa poďakovať za to, že GRANDEN dnes mohol byť súčasťou takého skvelého volejbalového predstavenia. Bol to pre mňa osobne veľký zážitok, tá atmosféra, športový zápal, ale aj záujem ľudí, ktorí majú radi tento šport. Spoznala som tu hotových volejbalistov a volejbalistky, ale aj tie iskričky, z ktorých raz budú isto veľké hviezdy. Ešte raz ďakujem,“ dodala riaditeľka Eva Gránska z Granden.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava