ŽenyNa Považí rozhodlo srdiečko

26. januára 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK na palubovke Nového Mesta odchádzajú s výsledkom 3:0.

VK Nové Mesto nad Váhom – VKP FTVŠ UK Bratislava 3:0 (22, 15, 23) – prvý zápas 3:2, postupuje Nové Mesto nad Váhom

Rozhodovali: Kováč a Juráček, 400 divákov.

VK: Bíliková 6, Rešutíková 4, Richweissová 8, Vojtechová 4, Skopalová 14, Kovalčíková 13, liberka Miková (Dančová 2, Poláčiková 0). Tréner: J. Šujan.

VKP FTVŠ UK: Kohútová 3, Dreisigová 11, Hernandez 5, Návratová 10, Hudecová 2, Smiešková 0, liberky Čavojská a Takáčová (Hvozdová 1, Tamara Hrušecká 10, Baráthová 0, Z. Písečná 4). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: domáci tréner neurčil – Zdenka Hvozdová (VKP FTVŠ UK Bratislava)

Juraj Šujan, tréner VK: Bilancia s VKP bola pred odvetou pozitívna. V tomto zápase to bolo ale o inom. Postihlo nás viac problémov, ako by sme očakávali. Neboli sme vôbec favorit.  Tri hráčky nemohli naplno hrať oproti predchádzajúcim vzájomným stretnutiam. Vážim si a som neskutočne hrdý na naše družstvo. Úprimne, v zápase nám sadlo všetko. Perfektný tlak na podaní počas troch setov bol základom úspechu. Mladé hráčky zhodnotili na sto percent svoje šance z predchádzajúceho stretnutia s UKF a z juniorskej súťaže. Fanúšikovia nás hnali stále vpred a udržiavali sme disciplínu. Super. Klobúk dolu pred našimi babami. Som hrdý. Všetci sme pyšní. Tréneri, klub, rodičia, fanúšikovia. Máme byť na čo hrdí a užívajme si to.  Verím, že sa nám podarí doliečiť určité boliestky a na finále Slovenského pohára prídeme ešte silnejší.

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: Súper vyhral zápas zaslúžene a právom bude hrať finále pohára. My sa musíme skoncentrovať na nadstavbu a play-off.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava