MužiKostoláni: Svidníku máme, čo vracať

5. decembra 2020
DF1A6108

Štart od odvetnej časti základnej časti extraligy mužov vyšiel volejbalistom VKP Bratislava na jednotku. Na domácej palubovke si poradili s Košicami 3:0 a už v ďalšom stretnutí na nich čaká opäť súper z východu Slovenska, tentoraz TJ Slávia Svidník (sobota, 5. decembra o 17.00 h).

Minulú sobotu oslavoval univerzál Ľuboš Kostoláni hneď dvakrát. Najskôr výhru nad Košicami a vzápätí aj okrúhle 30-te narodeniny. „Darčekov bolo viac a víťazstvo bolo jedným z nich. Potrebovali sme už vyhrať a som rád, že sme to zvládli. Určitou výhodou pre nás bolo, že sme konečne hrali doma. Predsalen, to čo sme my merali dlhé cesty na zápasy, teraz to musia chodiť súperi za nami,“ povedal Kostoláni, ktorý patrí v extralige medzi najviac bodujúcich hráčov. Zatiaľ je tretí so 129 bodmi.

Keďže zápas vo Svidníku bol dohrávkou 2. kola, hráči ho majú stále v čerstvej pamäti. „Niektoré zápasy vonku nám nesadli. Jedným z príkladov bol aj tento. Bolo to celkom tesné, vyhrávali sme v setoch, len sme ich nedotiahli do konca. A výborne podávali, tak som zvedavý, čo na nás vytiahnu teraz. Máme im čo vracať. Už sme zohratejší, na ihrisku to aj lepšie vyzerá. Myslím si, žeby sme mohli zložiť reparát,“ dodal rodák z Nitry.

Pre sledovanie zápasu klikni

LIVE STREAM

 

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava