ŽenyNeuveriteľný skrat v boji o bronz

19. apríla 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK v prvom zápase o 3. miesto v play-off Niké Extraligy žien proti Žiline neúspešne s výsledkom 2:3.

Niké Extraliga ženy O 3. miesto – 1. zápas – štvrtok:

VKP FTVŠ UK Bratislava – VA UNIZA Žilina 2:3 (16, 20, -20, -20, -6)

Rozhodovali: Kováč a Svorenčík, 220 divákov.

VKP FTVŠ UK: Tamara Hrušecká 10, Smiešková 10, Návratová 13, Dreisigová 12, Hernandez 14, Kohútová 6, liberky Takáčová a Čavojská (Hvozdová 0, Hudecová 2, Fartelová 4, Z. Písečná 4). Tréner: P. Bernáth.

VA UNIZA: Kokolj 14, Čurná 0, Popić 10, Viedenská 13, Cuartas 22, M. Kováčiková 12, liberka Kardošová (Glóriková 4, Jurišová 0). Tréner: N. Ristić.

Hráči zápasu: Natália Takáčová (VKP FTVŠ UK Bratislava) – Sofia Cuartas (VA UNIZA Žilina)

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: “Bohužiaľ, nepodarilo sa nám vyhrať ani tento zápas a pokračujeme v sérii prehier. Žilina od momentu, ako vymenila na ihrisku nahrávačku, hrala účelnejšie a lepšie. V hre bolo veľa chýb na oboch stranách. My sme ich urobili viac a akonáhle sme sa dostali pod tlak, začali sme hrať opatrne a to bol náš koniec.

Nemanja Ristić, tréner VA UNIZA:V prvom rade by som chcel zablahoželať svojmu tímu k skvelému obratu, verili sme tomu od začiatku a nakoniec sa to vyplatilo. Po zápasovej stránke sme do prvých dvoch setov vstúpili veľmi nervózne, no vedeli sme, že ak začneme hrať svoju hru, môžeme to otočiť. Gratulujem tímu VKP k skvelému zápasu. Je to len prvý duel, čaká nás náročná séria proti kvalitnému súperovi, a preto musíme zostať oboma nohami na zemi. Rád by som využil túto príležitosť a pozval všetkých fanúšikov, aby ako vždy zaplnili halu a podporili tieto dievčatá, ktoré si to naozaj zaslúžia. Vidíme sa v sobotu.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava