ŽenyReparát v Žiline úspešný

21. apríla 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK v druhom zápase o 3. miesto v play-off Niké Extraligy žien vyhrávajú proti Žiline 3:1.

Niké Extraliga ženy O 3. miesto – 2. zápas – sobota:

VA UNIZA Žilina – VKP FTVŠ UK Bratislava 1:3 (-20, 19, -17, -19)

Rozhodovali: Čuntala a Höger, 200 divákov.

VA UNIZA: Kokolj 8, Glóriková 1, Popić 9, Viedenská 11, Cuartas 15, M. Kováčiková 7, liberky Kardošová a M. Kubová (Kurťáková 0, Čurná 0). Tréner: N. Ristić.

VKP FTVŠ UK: Kohútová 3, Tamara Hrušecká 15, Smiešková 11, Dreisigová 19, Hudecová 15, Baráthová 5, liberky Takáčová a Čavojská (Hvozdová 0, Fartelová 3, Návratová 1). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Mária Viedenská (VA UNIZA Žilina) – Anna Kohútová (VKP FTVŠ UK Bratislava)

Nemanja Ristić, tréner VA UNIZA: “Bol to sviatok volejbalu z hľadiska emócií a vytvorenej kulisy našimi divákmi. Srdečne im ďakujeme, že stoja pri nás a je jasné, že určite ešte odohráme doma posledný zápas, ktorý určite chceme vyhrať práve pre týchto fantastických ľudí. Hovoril som pred sériou, že nebude na tri zápasy, to sa potvrdilo a čaká nás boj o náš sen. Do Bratislavy ideme s cieľom vyhrať, no nebude to vôbec jednoduché, lebo VKP má svoju kvalitu, no veríme si. Ešte raz ďakujem v mene klubu za podporu, aktuálne vo mne prevažujú zmiešané pocity a nechcem príliš hodnotiť tento druhý duel, lebo sa potrebujeme rýchlo koncentrovať na tretí zápas, no toto je zaujímavá séria o bronz a my chceme získať túto medailu. Verte nám, urobíme pre tento sen maximum.”

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: V Žiline som hral v tejto sezóne trikrát a vždy tam bola nádherná, korektná a pozitívna volejbalová atmosféra. Za mňa najlepšia na Slovensku. Ľudia fandili, volejbalom sa bavili a po zápase zatlieskali. My sme sa “vyložili”, nikto sa na nič nehral, proste sme hrali.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava