MužiJe vyrovnané, dráma pokračuje

21. apríla 2024

Volejbalisti VKP FTVŠ UK Bratislava v štvrtom zápase finále play-off Niké Extraligy mužov vyrovnávajú sériu víťazstvom proti Komárnu 3:1.

Niké Extraliga muži – finále play-off – 4. zápas – sobota:

Rieker UJS Komárno – VKP FTVŠ UK Bratislava 1:3 (-23, -31, 21, -17)

Rozhodovali: Mokrý a Sarka, 700 divákov.

RIEKER UJS: Gergely 15, Kohút 6, Kasperkevič 0, Ogurčák 8, Mačuha 13, Mlynarčík 19, liberá Krajčo a Pati-Nagy (B. Hanúsek 3, P. Porubský 1, Forró 0, Sánta 4, Százvai 0). Tréner: F. Ogurčák.

VKP FTVŠ UK: Trubač 22, Billich 12, Vančo 2, Fořt 5, Marjov 11, Hollý 3, liberá Ľ. Nemec a Jakubík (Červenák 0, Jurík 24). Tréner: R. Pělucha.

Hráči zápasu: János Sánta (Rieker UJS Komárno) – Samuel Jurík (VKP FTVŠ UK Bratislava) 

František Ogurčák, tréner Rieker UJS: “Mrzí ma, že sme prehrali prvý set, lebo sme v ňom mali náskok a pokazili sme si to sami. Tam sa asi zlomil zápas. Ktovie, ako by to dopadlo, ak by sme ho vyhrali. Mali sme v ňom šancu. Treba chlapsky priznať, že VKP hral v sobotu veľmi dobre. Jeho hráči dobre prihrávali a servovali. Gratulujem im k víťazstvu. Séria bude atraktívna a dlhá. To je dobré pre volejbal aj divákov. Dva zápasy sme si pokazili sami, ale ideme ďalej. Verím, že v stredu bude na Pasienkoch plná hala.”

Robin Pělucha, tréner VKP FTVŠ UK: “Teším sa, lebo v piatok sme v Komárne prehrali, v sobotu vyhrali. Podobné to bolo aj minulý týždeň v Bratislave. Je to vyrovnaná séria a môj tip je, že o majstrovi sa rozhodne v siedmom zápase.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava