ŽenyVďaka dokonalej otočke bronz na dosah

25. apríla 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK v treťom zápase o 3. miesto v play-off Niké Extraligy žien vyhrávajú proti Žiline 3:2.

Niké Extraliga ženy O 3. miesto – 3. zápas – streda:

VKP FTVŠ UK Bratislava – VA UNIZA Žilina 3:2 (-15, -17, 13, 22, 4)

Rozhodovali: Tiršel a Schimpl, 450 divákov.

VKP FTVŠ UK: Kohútová 4, Tamara Hrušecká 2, Smiešková 10, Dreisigová 9, Hudecová 17, Baráthová 2, liberky Takáčová a Čavojská (Hvozdová 1, Fartelová 2, Návratová 17). Tréner: P. Bernáth.

VA UNIZA: M. Kováčiková 6, Kokolj 8, Glóriková 1, Popić 16, Viedenská 9, Cuartas 20, liberka Kardošová (Kurťáková 0, Čurná 0, Jurišová 0). Tréner: N. Ristić.

Hráči zápasu: Diana Návratová (VKP FTVŠ UK Bratislava) – Ivana Kardošová (VA UNIZA Žilina)

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: “Bol to extrémne náročný zápas po psychickej aj fyzickej stránke. Priebeh bol rovnaký ako ten prvý, len v opačnom garde a lepším koncom pre nás. Žilina nemala čo stratiť. Kľúčový bol štvrtý set a začiatok piateho, ktorý sme ovládli. Som nesmierne pyšný na svoje hráčky a aj šťastný.”

Nemanja Ristić, tréner VA UNIZA: “V prvom rade musím gratulovať družstvu VKP k víťazstvu a k ich parádnemu návratu do zápasu. Bolo to ako v prvom stretnutí, s rovnakým priebehom, ale s opačnými rolami. Musíme sa spýtať sami seba, čo sa stalo. Mali sme všetko vo vlastných rukách, ale nepochopiteľne sme zastali. Nemáme ale čas na to, aby sme boli vyvedení z miery, v piatok máme ďalšiu šancu na to, aby sme sa do Bratislavy ešte vrátili.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava