NezaradenéPred súbojom s lídrom: Potvrdiť našu formu

11. decembra 2020
DF1A7511

Šláger ako hrom. Na domácej palubovke do tretice privítame tím z východu republiky, keď si zmeriame sily s lídrom z Prešova (sobota 12. decembra o 18.00 h), ktorý ešte neokúsil trpkosť prehry.

Po dvoch výhrach bez straty setu panuje medzi „policajtmi“ pozitívna nálada. Hráči si uplynulú sobotu po výhre nad Svidníkom dopriali menšie posedenie, ktoré im vo svojej Winter Garden pripravil partner klubu Dunajský pivovar. „Je korona, okolnosti nám príliš nepriali, aby sme sa nejak spoločne stretli mimo ihriska. Sme radi, že prišla takáto možnosť. Mali sme príležitosť sa chvíľu porozprávať, zabaviť a bolo to super,“ prezradil kapitán tímu Juraj Zaťko. Od nedele však ich oči smerovali späť k volejbalu a zápasu s Prešovom. „Určite preverí našu silu i schopnosti. Je to aktuálne najlepší tím, ktorý ešte neprehral. Urobíme však maximum, aby sme natiahli domácu sériu víťazstiev. Uvidíme ako to dopadne,“ pokračoval.

V zápase s Miradom príde k zaujímavej konfrontácii. Tréner Prešova Marek Kardoš je odchovancom VKP a v kádri policajtov je viacero hráčov, ktorých trénoval v Nitre, keď získali dva majstrovské tituly. „Ako ho poznám, takticky budú výborne pripravení, budú nás mať dobre prečítaných, ale našou úlohou bude ich napriek tomu prekvapiť,“ dodal. „Určite nás majú zmapovaných. Ešte neprehrali, neviem, aké zranenie má Sopko, ale je to najlepšie podávajúci hráč a sila na útoku, tak uvidíme či bude hrať. Hráme však doma a pevne verím, že potvrdíme zlepšujúcu formu,“ povedal Marek Malina.

 

 

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?