NezaradenéDoma stále stopercentní, zdolali sme lídra z Prešova

12. decembra 2020
DF1A7404

VKP Bratislava zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v rade, keď po výbornom výkone v 10. kole extraligy na domácej palubovke zdolal Prešov (3:1).

Líder extraligy, ktorý ešte neprehral, prišiel do Bratislavy bez svojej najväčšej opory, zraneného Martina Sopka st. Od úvodu na palubovke dominovali domáci hráči, ktorí si v prvom i druhom sete vypracovali výrazný náskok a súpera z Prešova nepustili k dráme. V treťom sete pri podaní Porubského Mirad odskočil hneď na začiatku a podarilo sa im znížiť na 2:1. Vo štvrtom sete sa však VKP vrátil k tomu, čo predvádzal v prvých dvoch setoch a dotiahol stretnutie do úspešného konca. Znamenalo to tretie víťazstvo v rade v športovej hale FEI STU a skalp lídra súťaže z Prešova, pre ktorý to bola prvá prehra v extralige.

Jaroslav Nosek, tréner VKP: „Veľmi nás teší, že sme vyhrali tretíkrát v rade a sme prvým tímom, ktorý zdolal Prešov. Vidieť, že sa každým zápasom zlepšujeme a verím, že na to nadviažeme aj v ďalších stretnutiach.“

VKP BRATISLAVA – VK MIRAD UNIPO PREŠOV 3:1 (18, 13,-14, 17)

Rozhodovali: Schimpl a Královič, bez divákov.

VKP: Gergely 16, M. Hukel 2, Zaťko 3, Malina 11, Prešinský 7, Kostoláni 20, libero Ľ. Nemec (Demeter 1, Hollý 0). Tréner: J. Nosek.

Prešov: Macko 5, P. Porubský 11, Ščerba 5, Mikovčík 11, Szarek 15, Hudák 3, libero T. Lampart (Suchanič 1, Šiket 0, V. Rzyman 0). Tréner: M. Kardoš.

Hráči zápasu: Marek Malina (VKP Bratislava) – Peter Porubský (Prešov)

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?