MužiO umiestnenie so Svidníkom a Prievidzou

7. marca 2021
DF1A8744

Po vypadnutí z play-off vo štvrťfinále s Košicami sa sezóna ešte nekončí. VKP Bratislava sa v marci predstaví v stretnutiach o umiestnenie na 5. – 7. mieste. Súpermi budú Prievidza a Svidník.

„Policajti“ po prehre 2:3 v sérii s Košicami vedeli, že sa v súbojoch o umiestnenie stretnú s Prievidzou, ale stále čakali na ďalšieho súpera. Ten vzišiel zo série Komárna so Svidníkom. Kým VKP s Košicami bojovali o postup na 3 víťazné zápasy, Komárnu proti Svidníku stačili dve víťazné stretnutia. Sériu prerušil koronavírus a za stavu 1:1 sa rozhodujúci duel hral v športovej hale v Nitre a z postupu do semifinále sa napokon teší Komárno.

Zápasy o konečné umiestnenie na 5. – 7. mieste odštartuje súboj Svidníka s Prievidzou (10. marec 2021), VKP sa v prvom súboji predstaví až 13. marca 2021 na domácej palubovke v športovej hale FEI STU proti Svidníku a následne 17. marca vycestujeme na druhý duel do Prievidze.

Odvetné súboje začneme 24. marca, keď vycestujeme na severovýchod Slovenska do Svidníka a sezónu ukončíme domácim zápasom s Prievidzou 27. marca 2021. Zápasy budete môcť sledovať LIVE na webstránke www.svf.sk.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?