MužiĽuboš Nemec: Nič nevypúšťame, ideme naplno

17. marca 2021
DF1A7923

Na volejbalistov VKP Bratislava čaká druhý zápas v skupine o konečné umiestnenie na 5. – 7. mieste. Po domácej výhre nad Svidníkom (3:0) sa teraz predstavia na palubovke Prievidze (streda, 17. marec 2021 o 18.00 h).

Libero Ľuboš Nemec strávil v Prievidzi krásne obdobie, ktoré okorenil aj ziskom majstrovského titulu. „Teraz to je už iné mužstvo ako predtým… Sú nastavení tak, aby so cťou dohrali aspoň sezónu. Gro tímu tvoria juniori. Myslím si, žeby to pre nás mala byť povinná jazda. Ak nepočítam Trenčín, je to prvýkrát, čo hrám o takéto umiestnenie. Vždy som hral o medaily. Ideme do týchto zápasov však naplno a nič nevypustiť,“ uviedol Ľuboš Nemec. Po vypadnutí vo štvrťfinále play-off s Košicami prišla pre „policajtov“ krátka zápasová pauza a následne jednoznačné víťazstvo nad Svidníkom. „Vyzerá to, že z tejto trojice sme najsilnejší, hoci Svidník mal nejaké problémy s niektorými hráčmi a neboli v kompletnej zostave,“ dodal rodák zo Zvolena.

Dramatická štvrťfinálová séria s Košicami, keď VKP prvýkrát doma prehralo a rovno to znamenalo vypadnutie z boja o medaily ešte úplne neprebolelo. „Stále to mrzí a bude to mrzieť asi dovtedy, kým sa celá súťaž neskončí. Nie je to ľahké sledovať zápasy, v ktorých sme mohli byť a nie sme… Možno sa Košice napokon dostanú až do finále a keby sa im podarilo získať titul, tak by menšou útechou bolo, že sme vypadli s majstrom,“ uzavrel Ľuboš Nemec.

 

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?