ŽenyPotešiť divákov a vyhrať

1. októbra 2021
IMG_9001

Po výhre v Prešove sú volejbalistky VKP Bratislava dobre naladené a pripravené zvíťaziť aj v domácom stretnutí proti Trnave (sobota, 2. 10. o 16.00 h).

Zverenkyne trénera Jaroslava Hančáka sa už nevedia dočkať prvého domáceho stretnutia. V úvodnom súboji extraligy vyhrali v Prešove, pričom nestratili ani set. „Určite chceme vyhrať aj s Trnavou a pripísať si ďalšie body. Viem, že to nebude jednoduché, keďže stále máme niekoľko zranených hráčok, ďalšie majú zdravotné problémy,“ prezradil tréner Hančák. „Zápas v Prešove ukázal aj naše nedostatky. Ešte nie sme stále v kompletnom zložení, čo zväzuje ruky aj trénerom. Nemôžeme sa ešte úplne zohrať. V rámci našich schopností na tom pracujeme a snažíme sa pripraviť čo najlepšie. Vieme, čo môžeme od Trnavy očakávať. Hrali sme s nimi prípravný zápas, ale budú v inom zložení, keďže sa posilnili o nejaké hráčky. Verím, že budeme plniť taktické pokyny trénera,“ doplnila kapitánka Andrea Snopková.

Bude to prvý ostrý súboj na domácej palubovke, v novej hale pri Dome športu. „Tešíme sa na novú halu a konečne aj na divákov. Verím, že sa dobre pripravíme a prvé naše vystúpenie doma bude úspešné,“ povedala skúsená Snopková. „Odohrali sme tu už dva prípravné zápasy. Vyzerá to, že sa nám tu hrá dobre, takže v tomto by nemal byť žiadny problém. Verím, že nás prídu povzbudiť ľudia a budú nás hnať dopredu,“ zaželal si tréner žien Hančák.

mb, foto: VKP

 

 

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?