MužiMužov v novej sezóne povedie tréner Robin Pělucha

13. júla 2022

Do novej sezóny s novým kormidelníkom. Robin Pělucha sa v polovici minulej sezóny po rokoch vrátil do VKP Bratislava ako asistent trénera, v novej sezóne bude mať na lavičke už hlavné slovo.

Robin Pělucha zažil vo VKP Bratislava krásne časy ako hráč, v sezóne 2020/2021 získal titul s Komárnom, ale vo februári 2022 sa vrátil k „policajtom“. V klube vypomáhal pri mládeži a bol asistentom Juraja Tiňa pri áčku. Teraz dostal dôveru vedenia klubu, aby viedol mužstvo ako hlavný tréner. „Teším sa, že som naspäť a hlavne doma. Vo VKP som vyrastal, pôsobil som tu ako hráč, takže to je pre mňa česť. Je to nová výzva, keďže VKP teraz laboruje. Chceli by sme dosiahnuť krajší výsledok a teším sa aj na prácu s mládežou,“ prezradil Robin Pělucha. „Rodilo sa to tak pozvoľna. Najprv som sa venoval juniorom a kadetom. Slovo dalo slovo, vedenie ma oslovilo s touto možnosťou a ja som súhlasil. Bol som nadšený z takej ponuky a je to pre mňa veľký záväzok,“ doplnil.

Muži VKP Bratislava dva roky po návrate do hlavného mesta čakajú na výraznejší úspech. „Každý chce vyhrať. Chceme predvádzať pekný volejbal, vychovávať mladých hráčov a získať medailu,“ uzavrel Robin Pělucha. „Tešíme sa s ním na spoluprácu. Bolo to logické vyústenie, keďže sa vo februári do klubu vrátil. Veríme, že tím posunie k lepším výsledkom a zapracuje do kádra aj viacero mladých hráčov. Prajeme mu veľa šťastia v jeho novej pozícii hlavného trénera,“ povedal generálny manažér VKP Bratislava Tomáš Jenča.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?