ŽenyDo klubu prichádza talentovaná Nina Dreisigová

10. februára 2023

Ženský tím VKP Bratislava posilnila 16-ročná univerzálka Nina Dreisigová. Odchovankyňa MVK Poltár prichádza na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny a cestuje s družstvom už na Superfinále do Popradu.

Mladá smečiarka túto sezónu nastupovala za Projekt RD SVF. Potom sa zranila a musela podstúpiť operáciu ramena, teraz je v závere sezóny pripravená pomôcť VKP Bratislava. „Nina začala vynikajúcimi výkonmi sezónu v COP-ke. Poznám ju z pôsobenia pri mládežníckych reprezentáciách. Je to ľaváčka a hodí sa nám na doplnenie družstva aj charakterom. Rameno ešte po operácii nie je stopercentné. Začneme postupne, budeme sa ju snažiť dať dokopy a myslím si, že nám v play-off v určitých situáciách pomôže. Ide s nami už na pohár do Popradu, ale nepredpokladám, žeby nastúpila,“ prezradil tréner žien Pavel Bernáth. „Prichádza na hosťovanie do konca sezóny. Čo bude potom uvidíme. Bude mať špeciálne upravený režim. Niektoré dni v týždni bude tráviť v Nitre, kde chodí do školy, pár dní bude trénovať tu s nami v Bratislave,“ povedal manažér ženského družstva Robert Hronský.

Dreisigová: Užívam si to, baby sú super

Prvý tréning absolvovala Nina Dreisigová s novými spoluhráčkami v stredu, teda dva dni pred odchodom do Popradu na Superfinále. „Veľmi sa teším, vážim si túto šancu a dôveru. Zdravotne sa cítim už lepšie, hoci tam boli menšie komplikácie. Tie sa však vyriešili a pomaly sa vraciam späť do formy. Baby sú super, užívam si to a som zvedavá  ako to dopadne, ako sa nám bude spoločne dariť. Najbližšie mám asi k Vladi, keďže sme rovesníčky, ale samozrejme sa poznám dobre aj so staršími dievčatami s ktorými som bola v reprezentácii,“ prezradila talentovaná Nina Dreisigová.

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?