ŽenyPo materskej dovolenke posilní VKP Romana Hudecová

17. septembra 2023

Posila ako lusk. VKP Bratislava získal do svojich radov skúsenú smečiarku Romanu Hudecová, ktorá sa na extraligové palubovky vracia po ročnej materskej dovolenke.

Rodáčka z Levíc je odchovankyňou VK Palas Levice. Cenné skúsenosti zbierala na zahraničných destináciách v Grécku, Albánsku a Turecku. Zahrala si aj na majstrovstvách Európy 2019, ktoré sa hrali doma v Bratislave. Teraz sa do hlavného mesta vracia opäť, ale na klubovú scénu. „Zatiaľ sa cítim super, som veľmi spokojná. Som rada, že som si vybrala práve VKP, v ktorého prospech zohralo, že som mala veľmi dobrú skúsenosť s trénerom Bernáthom. Viedol ma predtým v Strabagu i Nitre. Dievčatá mali výbornú minulú sezónu a klub mi bol veľmi sympatický svojou prácou, keďže som ich počas materskej sledovala,“ povedala skúsená smečiarka Romana Hudecová, ktorá má nespočetne veľa skúseností nielen zo zahraničia, ale aj z reprezentácie.

V extralige naposledy pôsobila v sezóne 2021/2022, keď v drese Volley Project UKF Nitra skončila druhá a získala Slovenský pohár. Napokon odchádzala na materskú dovolenku ako najužitočnejšia hráčka extraligy. „Rada by som na to nadviazala aj v drese VKP. Uvidím v akej budem fyzickej kondícii, ale budem sa snažiť v prvom rade pomôcť družstvu. Individuálne ocenenia sú až druhoradé,“ doplnila Romana Hudecová, ktorej veľkou fanynkou v hľadisku bude aj 10-mesačná dcérka Ela.

 

 

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava