ŽenyNeskoré prebudenie u lídra

4. februára 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK na palubovke lídra tabuľky odchádzajú s výsledkom 3:1.

Niké Extraliga ženy – nadstavba – skupina o 1. – 4. miesto – 2. kolo – sobota:

Volley project UKF Nitra VKP FTVŠ UK Bratislava 3:1 (20, 17, -19, 23)

Rozhodovali: Holčík a Malík, 353 divákov.

VOLLEY PROJECT UKF: Bodnárová 14, Lopes 11, Kvasnová 10, S. Dlhošová 0, Anny 7, Sedláčková 1, liberka Justhová (Laučíková 2, Nebusová 0, Bobáňová 7, Matejovová 18). Tréner: F. Bočkay.

VKP FTVŠ UK: Kohútová 1, Tamara Hrušecká 4, Baráthová 5, Návratová 16, Hudecová 18, Hernandez 10, liberka Čavojská (Hvozdová 1, Dreisigová 0, Z. Písečná 1). Tréner: P. Bernáth.

Hráčky zápasu: Ema Matejovová (Volley project UKF Nitra) – Romana Hudecová (VKP FTVŠ UK Bratislava)

František Bočkay, tréner Volley project UKF: “Tento zápas mal všetko, čo dobrý zápas mal mať. Bol to súboj prvého s druhým. V stretnutí bolo množstvo výborných obrán a na konci prišla zápletka so šťastnejším koncom pre nás. Dva a pol setu sme nerobili chyby, prihrávali sme dobre a dobre sme dohrávali situácie po obrane. Potom VKP začal lepšie podávať, ale našťastie sme zachovali chladnú hlavu.”

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: “Podľa mňa sme odohrali dôstojný zápas. Snažili sme sa tlačiť podaním a ubrániť jasné veci. V zásade sa nám to aj darilo. Vo štvrtom sete sme hrali odvážne, dostali sme sa až do koncovky. Ak hráte odvážne, občas príde aj chyba, taký je život. Škoda, tomuto zápasu by svedčil challenge systém.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava