ŽenySkvelý vstup do semifinále

17. marca 2024

Naše volejbalistky VKP FTVŠ UK v semifinále play-off Niké Extraligy žien zvíťazili nad Sláviou 3:0.

Niké Extraliga ženy – semifinále – prvé zápasy – sobota:

VKP FTVŠ UK Bratislava – Slávia Kooperativa EUBA 3:0 (22, 15, 18)

Rozhodovali: Tiršel a Svorenčík, 350 divákov.

VKP FTVŠ UK: Kohútová 0, Dreisigová 11, Smiešková 8, Z. Písečná 1, Hudecová 14, Hernandez 11, liberka Takáčová (Baráthová 0, Návratová 14). Tréner: P. Bernáth.

SLÁVIA KOOPERATIVA: K. Slivková 2, Cibulová 3, Hašková 15, Denysenko 0, Furdová 8, Matalíková 6, liberka Magdinová (Földesiová 0, Pavlíková 0, S. Slivková 1, Siládiová 1). Tréner: J. Brečka.

Hráčky zápasu: Alba Hernandez (VKP FTVŠ UK Bratislava) – Ema Magdinová (Slávia Kooperativa EUBA)

Pavel Bernáth, tréner VKP FTVŠ UK: “Zo začiatku to bolo v prvom sete pre nás komplikované, lebo súper sa na nás dobre pripravil. Zápas sa podľa mňa zlomil v koncovke prvého setu, keď sme otočili koncovku, vyhrali ju a zvyšok zápasu sme si postrážili. Budeme sa snažiť dobre pripraviť na stredu.”

Jakub Brečka, tréner Slávia Kooperativa: “Gratulujem VKP k víťazstvu, ktoré je zaslúžené. Dostali sme lekciu z efektivity. Chceli sme sa oprieť o servis, ale prihrávacia formácia VKP bola veľmi kvalitná. Celý zápas sme mali zviazané ruky. Doľahla na nás dôležitosť celej série, takže sa budeme musieť odviazať, ukázať emóciu, dať do hry viac radosti a v stredu si to s nimi opäť rozdať.”

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?

Všetky práva vyhradené © VKP Bratislava