MužiNa úvod série hladké víťazstvo Komárna

14. apríla 2024

Volejbalisti VKP FTVŠ UK Bratislava v úvodnom zápase finále play-off Niké Extraligy mužov proti Komárnu neúspešne s výsledkom 0:3.

Niké Extraliga muži – finále play-off – 1. zápas – piatok:

VKP FTVŠ UK Bratislava – Rieker UJS Komárno 0:3 (-24, -16, -22)

Rozhodovali: Sarka a Juráček, 850 divákov.

VKP FTVŠ UK: Trubač 7, Billich 7, Vančo 8, Fořt 6, Marjov 8, Hollý 2, liberá Ľ. Nemec a Jakubík (Gabko 0, Červenák 1, Jurík 5). Tréner: R. Pělucha.

RIEKER UJS: Gergely 10, Mačuha 9, Mlynarčík 14, Pavelka 12, Kohút 12, Kasperkevič 2, liberá Krajčo a Pati-Nagy. Tréner: F. Ogurčák.

Hráči zápasu: Patrik Marjov (VKP FTVŠ UK Bratislava) – Emanuel Kohút (Rieker UJS Komárno)

Robin Pělucha, tréner VKP FTVŠ UK: „Neteší nás to, že sme v prvom zápase prehrali doma 0:3, ale ideme ďalej. Z našej strany to nebolo optimálne. Škoda prvého setu, ale asi by to nič nezmenilo na veci. Komárno si to zaslúžilo a v sobotu sa im pokúsime požičané vrátiť a zvíťaziť.

František Ogurčák, tréner Rieker UJS: „Povedal by som, že to bol z našej strany až na pár detailov výborný výkon. V prvom sete sme boli nervózni. Potom to z nás opadlo. Myslím si, že sme sa na VKP pripravili dobre a chlapcom gratulujem.“

Peter Mlynarčík, univerzál Rieker UJS: „Na to, že to bol prvý zápase série, neočakával som v novej hale taký jednoznačný výsledok. Nemôžeme tvrdiť, že to bol ľahký zápas. Mrzia nás výpadky, hlavne ten v treťom sete, keď sme mali pohodlný náskok a súper sa na nás dotiahol. Na druhej strane ma teší, že sme duel doviedli do víťazného konca.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?