ŽenyVíťazný hetrik sa nekonal, prehra na Považí

9. októbra 2021

Po dvoch výhrach prišla prehra. Ženy VKP Bratislava odišli po prehre 0:3 z Nového Mesta nad Váhom bez bodu.

V prvých dvoch kolách získali zverenkyne Jaroslava Hančáka plný počet bodov a nestratili ani set. Rovnako na tom boli aj Novomešťanky, takže v súboji išlo o to, ktorý tím si udrží neporaziteľnosť. Na Považie, do Nového Mesta nad Váhom si šli „policajtky“ po víťazný hetrik, no duel nezvládli. Domáce nabudené výhrou na palubovke Slávie pritlačili na podaní, čo našim dievčatám robilo problémy. Tretí set už bol labuťou piesňou, keď domáce jasne dominovali a získali ďalšie tri body, čím si upevnili prvé miesto v tabuľke. VKP je so šiestimi bodmi na druhej priečke. Ďalší zápas odohrajú naše baby v stredu doma proti Pezinku.

VK Nové Mesto nad Váhom – VKP Bratislava 3:0 (19, 18, 9)

Rozhodovali: Schimpl a Hudák, 70 divákov

NMnV: Martáková 13, Poláčiková 10, Veliká 8, Háberová 7, Rešutíková 6, Balberčáková 6, libero Bojňanská (Čierna 4, Viedenská 1, Vassová). Tréner: J. Šujan.

VKP: Fartelová 7, Smiešková 7, Písečná 6, Kasprzak 3, Sahin 3, Snopková 1, libero Mattová (Spevár 3, Matalíková 1, Boledovičová 1, Frolová 1, Kohútová). Tréner: J. Hančák.

Jaroslav Hančák, tréner VKP: „V prvom rade gratulujem súperovi k zaslúženému víťazstvu. Z našej strany to bol asi najslabší zápas, čo sme doteraz odohrali. Nebojovali sme, aj napriek tomu, že sa nám nedarilo hlavne na prihrávke. Nové Mesto výborne, agresívne podávalo, odtlačili nás od siete a my sme neboli schopní takmer počas celého zápasu ich zatlačiť, či na útoku, alebo na podaní. Aj keď sme si prihrali tak nám už v druhom a treťom sete nefungovala hra stredom, a keď sme sa dotiahli na súpera, následne sme spravili nevynútenú chybu a tým pádom sme sa nevedeli dostať do tempa a do zápasu.“

Hráčka zápasu za VKP: Ema Smiešková

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?