MužiŽenyŽeny po tajbrejku s dvoma bodmi, muži naprázdno

31. októbra 2021

Po sobotňajších zápasoch extraligy môžu byť ženy VKP Bratislava spokojnejšie ako muži. Na domácej palubovke porazili Projekt RD SVF 3:2, kým zverenci Matúša kalného prehrali v Prešove 1:3.

7.kolo extraligy žien:

VKP BRATISLAVA – PROJEKT RD SVF 3:2 (-21, 21, -21, 25, 9)

Rozhodovali: Pivarček a Kováč, 120 divákov

VKP: Písečná 24, Kasprzak 15, Kováčová 11, Smiešková 11, Sahin 1, Kohútová, liberá Mattová a A. Vajdová (Snopková 6, L. Spevár 4, Fartelová 2, Frolová). Tréner: J. Hančák.

Hráčka zápasu za VKP: Andrea Snopková

Jaroslav Hančák, tréner VKP: „V prvom rade gratulujem dievčatám. Som rád, že sme konečne vyhrali, mali sme šnúru prehier, čo nie je príjemné pre žiadne družstvo. Vedeli sme, že Projekt je ťažký súper, poctivo sme sa pripravili a myslím si, že to bolo vidieť. Konečne sme hrali ako družstvo, celkom slušne v útoku, dobre sme bránili na sieti. Stále však robíme zbytočné nevynútené chyby v obrane pri ľahkých situáciách, čo nás podľa mňa stálo plný bodový zisk, mohli sme určite odohrať ešte lepší zápas. Často sa dostávame do pasáží, v ktorých si nie sme schopní prihrať päť či šesť lôpt a vtedy sa súper dotiahne alebo odskočí, to musíme odstrániť. Bol to pekný zápas, bojovný na oboch stranách, som spokojný.”

6.kolo extraligy mužov:

VK MIRAD UNIPO PREŠOV – VKP BRATISLAVA 3:1 (23, 17, -20, 24)

Rozhodovali: Porvazník a Höger, 106 divákov

VKP: Kostoláni 27, Yacoubou 17, Tarabus 6, Zaťko 3, Prešinský 2, Malina 2, libero Jakubík (Trubač 11, Billich 3, Jurík, Vančo). Tréner: M. Kalný.

Hráč zápasu za VKP: Ľuboš Kostoláni

Matúš Kalný, tréner VKP Bratislava: „Rozhodovalo sa v koncovkách. Súper zvládol dve koncovky. My sme v koncovkách mali aj smolu. Dvakrát lopta, ktorá ide tri-štyri metre do autu nás trafí do hlavy. Bohužiaľ, tak skončili koncovky. Súper ich lepšie odohral a vyhral.“

Chceš byť aj ty SÚČASŤOU KLUBU?